Väck upp ditt Sanna Jag

Vi erbjuder dig en plats för läkning, förändring, ökad förståelse och personlig utveckling utifrån din situation och behov. Vi vill ge dig en ökad kontakt med ditt inre och med din kropp, ditt förflutna och därmed en möjlighet att skapa ett liv där hela du får blomma och expandera.

Vårt arbete utgår ifrån ett holistisk synsätt på människan där vi eftersträvar att skapa balans och utveckling. Kropp, själ, tanke, allt har en balans eller obalans. Våra verktyg och erbjudanden är Sessioner, Healing, Reiki, Massage, Kurser inom personlig utveckling, Workshops, Retreater, stenar & kristaller samt vägledning och konsultation. 

Välkommen att vara med på kurser hos oss. Vi har Reiki utbildningar, Munay-Ki kurs, samt andra kurser för helandet av kropp och själ. Du kan ta dessa kurser för ett personligt utvecklande, eller för att kunna erbjuda andra din hjälp.

Elisabet Isaksen

Elisabet är mitt namn, kallas Ellis, jag är en lärare och själslig vägledare.

Med värme och humor sprider jag min entusiasm i vägledande skrift eller under kurser. Helandet och sammanförandet av själ och kropp har drivit mig att utforska mer och se fler bli ett med sin själ och helhet.

Några ord som vibrerar med mig : Medvetenhet, healing, medkänsla, kristaller, Reiki, energier och kreativtuttryckande.

Reiki utbildade jag mig i år 2007 och har efter det hållt kurser i detta med resultat i flertalet utbildade Reikiutövare för privatbruk som professionellt. Stenar och kristaller har jag arbetat med i över 20 år. Och som egenföretagare i 13 år. Healing har jag utfört så långt tillbaka jag kunnat minnas, och samarbetet med de subtila energierna samt änglar är något jag är djupt tacksam för.

Damien Blanchard

Damien heter jag och kommer ursprungligen från Frankrike. Jag flyttade till min tvillingsjäl Elisabet Isaksen och har sedan dess utvecklats och varit sökande i medvetenhet och själs/livsmönster. Jag arbetar som livsmönster terapeut och själsinspiratör.

Min livserfarenhet och diverse utbildningar har lett mig till att under livets gång utveckla en passion för människans andliga och personliga utveckling, genom transcendens av känslor, tankar och fysiska spänningar. I allt arbete är det hjärtat och intuitionen som leder mig för att hjälpa dig på din resa. 

Några ord som vibrerar med mig : Medvetenhet, medkänsla, naturen, tacksamhet.